Barion Pixel

Hiszünk abban, hogy néha az embernek jókor kell jó helyen lennie …
A mi történetünk is valahogyan így kezdődött! : )

Cégünk alapítói között egy fotóst és egy ex modellt ismerhettek meg, akiknek barátsága már jóval a MyOutlet megalakulása előtt kezdődött!
2020 decemberében a sors újra egybe hozta őket egy forgatás kapcsán, amikor is a jó munka hangulatában felvetődött az ötlet, miszerint a ‘fast fashion’-nek köszönhetően mennyi ruha kerül megsemmisítésre, mennyi pénzt hagyunk ott a boltban feleslegesen, amikor lehetőségünk lenne picit környezettudatosabban élni és akár korábbi évek kollekcióit is megvásárolni olcsóbban, ezzel is megmentve azokat és “újra forgalomba hozni”.

Szó szót követve a MyOutlet alapgondolata pár perc alatt megfogalmazódott a forgatáson, majd 1-2 napon belül megkezdődött a kapcsolatok felkutatása, üzletterv és stratégia kialakítása, majd 1 hónapon belül elkészült a webshop, ahová már csak a termékekre volt szükség. Szerencsére mivel 2 tulajdonosunk szakmáját tekinte marketinges és fotósmodellünk, így a szaktudás és stratégia házon belül tud maradni.

Ilyenek vagyunk…
Kis vállalkozásként indultunk, de merünk nagyot álmodni!
Célunk, hogy 30-50-70%-kal olcsóbban juttathassuk el vásárink számára az előző évek nagy márkáinak felhozatalait!

Bízunk benne, hogy ezzel is egy lépéssel közelebb kerülünk az “újrafelhasználás felé” és sokkal barátságosabb áron tudjuk az aktuális trendeket eljuttatni felétek!
Ha van egy kis időtök, látogassatok el SHOP-unkra és nézzétek meg, mit találhattok raktárunkban a ti méretetekb